festival
Baby Otis 2021 | Adriaan de Roover (BE) 2

Vr 2 apr '21

Geannuleerd | Baby Otis - Adriaan de Roover (BE)

Vanwege de aanblijvende onzekerheid met betrekking tot het heropenen van podia en de samenloop met nieuwe projecten heeft Meneer Otis moeten besluiten Baby Otis 2021 niet wederom te verplaatsen, maar te annuleren. Tickets worden geretourneerd, hierover hebben tickethouders een e-mail ontvangen. Tot die tijd kun je Stichting Otis Talent een steuntje geven via een no-show-ticket in de ticketlink.

Vijf dagen kopje onder in verse Jazz en elektronische geluiden. In navolging van de maatregelen rondom COVID-19 vindt Baby Otis dit jaar niet plaats in 2 avonden, maar verspreid over 5 dagen.

Adriaan de Roover (BE)

Show 1: Vrijdag 2 april 19:00-20:00 / zaal open 18:30
Show 2: Vrijdag 2 april 21:00-22:00 / zaal open 20:30

Adriaan de Roover (fka Oaktree) brengt zwaarmoedige, tastbare en betoverende elektronische muziek. Adriaan heeft zojuist zijn eerste album in 2019 uitgebracht, doch hij zijn eigen beheer heeft. Korrelige soundscapes vloeien soepel samen met kabbelende breakbeats. Dystopische ritmes verdwijnen in horizontale ruis. Een oude processie in het donker, alleen geleid op de tast. Een muzikale reis voor fans van Fennesz, Daniel Lanois, Nicolas Jaar & Four Tet.

Adriaan de Roover speelt vanavond in een duo opstelling met Willem Schonenberg op drums.