festival
Baby Otis 2021 | KLEIN (LU) 3

Za 3 apr '21

Geannuleerd | Baby Otis - KLEIN (LU)

Vanwege de aanblijvende onzekerheid met betrekking tot het heropenen van podia en de samenloop met nieuwe projecten heeft Meneer Otis moeten besluiten Baby Otis 2021 niet wederom te verplaatsen, maar te annuleren. Tickets worden geretourneerd, hierover hebben tickethouders een e-mail ontvangen. Tot die tijd kun je Stichting Otis Talent een steuntje geven via een no-show-ticket in de ticketlink.

Vijf dagen kopje onder in verse Jazz en elektronische geluiden. In navolging van de maatregelen rondom COVID-19 vindt Baby Otis dit jaar niet plaats in 2 avonden, maar verspreid over 5 dagen.

KLEIN (LU)

Show 1: zaterdag 3 april 19:00-20:00 / zaal open 18:30
Show 2: zaterdag 3 april 21:00-22:00 / zaal open 20:30

In dit nieuwe project werkt Jerome Klein aan een scala aan contrasten in een minimalistische setting, die uitglijdt in een mistige sfeer van melancholie en donkere tinten. In deze bijna zuivere setting verrast zijn muziek met luide splinters van licht, explosie van energie en zelfs hectische extasy wanneer de muzikanten hun passie het over laten nemen. Hoewel hij veel hints heeft gegeven, zal Jerome Klein de verrassing voor zijn live optreden behouden.

KLEIN is;
Jerome Klein – Rhodes, Piano, Keyboards
Pol Belardi – Vibraphone, Bass
Niels Engel – Drums
Charles Stoltz – Sound Design & Loops