concert
Ben L’Oncle Soul 2

Vr 2 feb '24

Ben L’Oncle Soul

De Franse soulzanger Ben L’Oncle Soul staat bekend om zijn ongeëvenaarde stem en tijdloze stijl. Met zijn warme en krachtige vocalen brengt de charismatische een frisse wind in het soulgenre, terwijl hij tegelijkertijd trouw blijft aan de klassieke soultradities. Zijn unieke interpretaties van zowel originele nummers als bekende hits weten het publiek te raken en te verleiden.

Het is alweer dertien jaar geleden dat Ben L’Oncle Soul wereldberoemd werd met zijn dansbare cover van ‘Seven Nation Army’ (The White Stripes). De funky Fransman heeft echter veel meer in zijn mars dan nummers van anderen bewerken: met zijn eigen muziek bestrijkt hij een breed stijlenpalet, van Motown-achtige soul via nineties-r&b, hiphop en reggae tot jazz.

Materiaal heeft hij vanavond genoeg, want Ben L’Oncle Soul zit in een zeer productieve fase: de afgelopen jaren verschenen de albums ‘Addicted To You’ (2020), ‘Red Mango’ (2022) en ‘Is It You?’ (2023). Live shows zijn een ware ervaring waar de energie en het spelplezier vanaf spat!