concert
Got a Match | Francien van Tuinen 1

Wo 8 feb '23

Got a Match | Martin Fondse

Wil jij weten hoe jazz werkt, waar rock ′n roll haar inspiratie vandaan haalt, hoe je improviserend binnen de regels blijft en hoe je solerend de bocht uit kunt vliegen. Waarom je bij een jazzconcert wel de nummers herkent, maar het elke keer toch weer anders klinkt. Dan moet je komen naar de serie Got A Match.

Je wordt geprikkeld door jazz, maar je weet niet waar te starten om van jazz te genieten? Dan ben je welkom in Brebl: 8 grote namen uit de Nederlandse jazzscene geven een masterclass én een concert op één avond, en jij mag de vragen stellen. Een inkijkje in een wereld van noten, maten, ritmes en melodieën, zoals je die normaal nooit meemaakt. Een uniek kijkje achter de schermen van muziek, en een fantastische inleiding in jazz. All About Jazz en meer.

Dus: of je nu luisteraar, muzikant, onwetende of geïnteresseerde bent: een hele avond een inleiding in de jazz en alles wat daarmee te maken heeft.

Wil je je alvast inluisteren dan hebben we een tip: er is een hele mooie podcastserie om in de jazz te duiken, en hier vind je aflevering 1!