concert
JIN Vinyl Club | Bram Stadhouders & Arve Henriksen (NO) 2

Do 14 mrt '24

JIN Vinyl Club | Bram Stadhouders & Arve Henriksen (NO)

De JIN Vinyl Club organiseert live-concerten in de Nijmeegse Galloway Studio voor maximaal 40 m/v/x publiek. Concerten die, waar je bij bent, worden opgenomen en in gelimiteerde genummerde oplage uitkomen op een een schitterend vormgegeven 180 grams vinyl-album. Ter plekke kun je intekenen op het album dat 4-6 maanden later verschijnt, waarna wij het opsturen naar je huisadres. Op voorhand collectors items, geproduceerd door Sebastiaan van Bijlevelt en uitkomend op het Sound Of Niche-label.

Deze concerten zijn slechts door 40 bezoekers bij te wonen, dus Join the Club! De ticketverkoop is in de eerste ronde direct gekoppeld aan het album, je koopt dan een toegangsticket én het album in een combi-ticket. Gezien het beperkte aantal plaatsen is de kans aanwezig dat tickets uitverkopen. De ticket-verkoop start op 15 februari 12.00. De tweede ticketronde, ticket only, start 1 maart, mits niet al uitverkocht.

In deze bijzondere ontmoeting bundelen de Nederlandse gitarist Bram Stadhouders en de Noorse trompettist Arve Henriksen hun creatieve krachten op het podium.

Voor Bram is Henriksen niet zomaar een collega; hij is een van zijn voornaamste inspiratiebronnen. Het is dan ook een verwezenlijking van een langgekoesterde droom om samen met deze muzikale grootheid op te treden.

Arve Henriksen, die bekendstaat om zijn unieke klanken en samenwerkingen met jazzlegendes zoals Nils Petter Molvær en avant-garde projecten zoals Supersilent, brengt zijn onnavolgbare geluidspalet naar het jazzpodium. Zijn muzikale reis heeft hem wereldwijd gebracht, variërend van samenwerkingen met David Sylvian tot het leiden van zijn eigen label, Arve Music.

Bram Stadhouders is op zijn beurt een muzikant die de grenzen van hedendaagse muziek verkent en doorbreekt. Met meer dan 800 optredens wereldwijd, van intieme jazzclubs tot grote festivals, en als initiatiefnemer van grensverleggende projecten, heeft Stadhouders een reputatie opgebouwd als een innovatieve kracht op de gitaar.

Verwacht een avond vol vrije improvisaties, waar deze twee meesters van klank en creativiteit op het podium nieuwe wegen verkennen. Deze unieke samenwerking belooft een onvergetelijk avontuur te worden, waarbij de magie van het moment de toon zet.

Kaartverkoop start 15 februari 12.00 uur voor concert EN album-reservering voor 47,50- incl. album verzending. Indien niet uitverkocht zullen de resterende tickets voor alleen het concert (geen album incl.) vanaf 1 maart de verkoop in gaan a 17,50 euro.