festival
MiniJazzFest 2

Vr 29 dec '23

MiniJazzFest

Verlies jezelf in een andere dimensie!

We weten dat de dagen na kerst soms wat leeg kunnen aanvoelen, en het overbruggen van de tijd tot aan oudjaarsavond kan een uitdaging zijn. Geen zorgen! Brebl heeft dé oplossing voor jou gevonden. Herinner je je het buitengewone Leaving the Building Megajazzfest van vorig jaar nog? Een onwereldse muzikale reis met bevriende muzikanten. We hebben contact gezocht om te ontdekken wie weer zin heeft in zo’n muzikaal avontuur. We beloven niets, maar één ding is zeker: het wordt hoe dan ook een onvergetelijke muzikale trip en bovenal een gezellige avond.

Juist omdat jazz draait om kennis, vaardigheden en vooral improvisatie, laten we tijdens deze avond improvisatie de hoofdrol spelen. Wees nieuwsgierig, blijf nieuwsgierig en dompel je onder in klanken, melodieën en sferen die je wellicht nog niet eerder hebt ervaren en misschien ook nooit meer zult horen. Een sprong in het diepe, zowel op het podium als in de zaal!

In het muzikale hart van het oosten, Brebl, klopt de passie voor jazz. En omdat Nijmegen nu eenmaal de homebase is van een fijne club muzikanten, openen we de avond te openen met aan aantal meer of minder voor de hand liggende ad hoc bezettingen. Want wie eenmaal een Nijmegenaar is, blijft dat altijd. Bereid je voor op een onvergetelijke avond doordrenkt met de authentieke klanken van Nijmegen, waar de muziek net zo uniek is als de stad zelf.

Laat de muzikale hartslag van Nijmegen je meeslepen.

We zien je graag op vrijdagavond 29 december bij het MiniJazzFest. Bijdrage €7,50 aan de bar.

MiniJazzFest