festival
Music Meeting Festival 2020 2

Za 30 mei '20

Geannuleerd | Music Meeting Festival 2020

Het driedaagse Music Meeting Festival dat van 30 mei tot en met 1 juni zou worden georganiseerd in Park Brakkenstein in Nijmegen, kan dit jaar helaas niet doorgaan. Zoals iedereen ongetwijfeld weet, heeft de Rijksoverheid tot 1 juni a.s. alle evenementen verboden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het festivalprogramma stond grotendeels in de steigers, maar de gezondheid van bezoekers, medewerkers, artiesten en collega’s gaat boven alles. Iedereen die al een ticket voor het festival gekocht heeft, krijgt binnenkort persoonlijk bericht over de mogelijkheden. Houd ook de Music Meeting website en social media in de gaten voor de laatste updates.

Nieuwe muziek ontdek je op International Music Meeting Festival.

International Music Meeting Festival gaat dwars door stijlen, genres en culturen. Compromisloos en avontuurlijk. Van jazz en improvisatiemuziek tot traditionele muziek en unieke cross-overs. Tijdens het Pinksterweekend staat Park Brakkenstein in Nijmegen drie dagen lang in het teken van muzikale ontmoetingen en internationale samenwerkingen. Maar ook met interviews, mini-concerten, masterclasses en workshops.

Music Meeting geeft een podium aan de beste artiesten wereldwijd. Getalenteerde artiesten die zelden of nooit in Nederland te zien zijn geweest. In een tijd waarin grote commerciële partijen de muziekindustrie beheersen, laat Music Meeting juist een ander geluid horen. Deze muziek opent de geest, brengt mensen bij elkaar en speelt zowel individueel als maatschappelijk een sterke verdiepende en verbindende rol.