overig
Muzikantencafé | De Studio in! 2

Di 15 jun '21

Muzikantencafé | De Studio in!

Muzikantencafé is dé dinsdagavond voor Nijmeegse muzikanten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigt Schuum een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Iedereen die zich verbonden voelt met de Nijmeegse muziekscene is welkom. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer:

De studio in!

Hoe doe je dat goede opnames maken? Doe je dat zelf of ga je langs bij een professionele studio? Schuum slaat voor deze editie de handen ineen met David Tonnaer en Robert Nauta van studio NautaMix op het terrein van Hubert. Topics die besproken worden zijn: Hoe bereid je een studiosessie voor? Wat is de visie achter je opnames? En wat zijn de voor- en nadelen van het thuis of in de studio opnemen? Tijdens deze bijeenkomst zullen de heren van Nautamix een hoop vertellen en is er ruimte om vragen te stellen.
De toegang tot de bijeenkomst is gratis maar het is belangrijk dat je je vooraf aanmeldt i.v.m. bron en contactonderzoek. Gelieve 1 aanmelding per persoon te maken.

Inschrijven kan tot maandag 14 juni om 16.00, via het inschrijfformulier

Input voor een volgend muzikantencafé? Contact: lotte@doornroosje.nl