overig
Muzikantencafé | Geselecteerd worden voor Popronde 2021 1

Di 9 feb '21

Muzikantencafé | Geselecteerd worden voor Popronde 2021

Muzikantencafé is dé dinsdagavond voor Nijmeegse muzikanten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigt Schuum een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer:

‘Geselecteerd worden voor Popronde 2021’

Lonkt ieder jaar de inschrijving van de Popronde weer en wil je weleens een gokje wagen? Wil je weten wat moet je doen om op te vallen tussen de andere inschrijvingen? En vraag je je af wat het beste moment is om in te stappen? Kom dan naar de komende editie van Muzikantencafé!
Deze avond lichtten Rico en Chris van Popronde Nederland toe hoe de selectie en inschrijving in zijn werk gaat. Guus van Paracetamøl zal ook aanwezig zijn. Paracetamøl heeft twee jaar geleden een succesvolle Popronde gedaan, stonden daarna op Noorderslag en speelden ondanks corona nog door het hele land. Zij weten dus als geen ander hoe het is om mee te doen, en het meest uit je deelname te halen. Tot slot zal Jonatan Brand, programmeur van o.a. Doornroosje, Merleyn en Valkhoffestival aanwezig zijn. Jonatan zit al een aantal jaar in de selectiecommissie, dus hij weet precies waar de commissie op gaat letten.

9 februari zal een online editie van Muzikantencafé worden via Zoom. Na een korte inleiding splitsen we op via Break-outsessies, samen met een paar mede muzikanten kun je vervolgens gericht vragen stellen aan onze gasten. In totaal neem je deel aan 3 sessies à 15 min. Je spreekt dus 3 van de 4 gasten! Bereid je goed voor: wat wil je precies van onze professionals weten?

Aanmelden kan via de ticketlink.