overig
Muzikantencafé | Het belang van een goede online presentatie 2

Di 16 mrt '21

Muzikantencafé | Het belang van een goede online presentatie

Muzikantencafé is dé dinsdagavond voor Nijmeegse muzikanten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigt Schuum een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Iedereen die zich verbonden voelt met de Nijmeegse muziekscene is welkom. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer: Het belang van een goede online presentatie.

Wil jij vlammend de een na de andere boeking binnenhalen wanneer de coronacrisis voorbij is? Zorg er dan voor dat je online presence dik in orde is! Want: welke indruk maakt jouw act online? Heb je een gelikte website of ben je überhaupt niet online te vinden? Komend Muzikantencafé bespreken we wat er in een goede bio staat, wat een goede persfoto moet uitstralen en welke onderdelen essentieel zijn voor jouw perskit en socials. Dit keer nodigen we uit: Dave Coenen (marketeer en freelance muziekjournalist), Jimmy Israel (fotograaf) en Freek Lamers (marketeer Doornroosje) om jou een stapje verder te helpen. Aanmelden (gratis) voor de bijeenkomst kan via de ticketlink.

De formule van het muzikantencafé staat vast: laagdrempelig in contact komen met professionals om jouw act verder te helpen. Ook dit keer splitsen we op via Break-out rooms en kan er gericht vragen gesteld worden aan onze gasten. In totaal neem je dus deel aan sessies van 3 x 20 minuten. Bereid je dus goed voor: neem je promomateriaal en visuele inspiratiebronnen mee! Input voor een volgend muzikantencafé? Stuur een mailtje naar lotte@doornroosje.nl