overig
Muzikantencafé | in gesprek met De Basis 2

Di 13 apr '21

Muzikantencafé | in gesprek met De Basis

Muzikantencafé is dé dinsdagavond voor Nijmeegse muzikanten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigt Schuum een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Iedereen die zich verbonden voelt met de Nijmeegse muziekscene is welkom. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer:

Muzikantencafé: In gesprek met De Basis

Het komt steeds dichterbij. De opening van muzikale broedplaats De Basis. Wil jij weten wat De Basis voor jou kan betekenen? Welke ruimtes er beschikbaar komen en wat voor activiteiten er straks voor makers worden georganiseerd? Komend muzikantencafé is kwartiermaker Angela Verkuijlen uitgenodigd om al jouw prangende vragen over De Basis te beantwoorden. Tijdens dit spreekuur krijg je o.a. een virtuele rondleiding door het pand, zal Angela de planning van het komend jaar toelichten en zal ze vertellen welke mogelijkheden er voor wie zijn.

De formule van het muzikantencafé staat vast: laagdrempelig in contact komen met professionals om jouw act verder te helpen. Dit keer is het een online spreekuur met Angela Verkuijlen. Bereid je goed voor: wat wil je weten over De Basis?

Inschrijven is gratis en kan tot maandag 12 april om 15:00 via de ticketlink.

Input voor een volgend muzikantencafé? Stuur een mailtje naar lotte@doornroosje.nl