overig
Muzikantencafé | Inside the Track 2

Di 11 mei '21

Muzikantencafé | Inside the Track

Muzikantencafé is dé dinsdagavond voor Nijmeegse muzikanten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigt Schuum een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Iedereen die zich verbonden voelt met de Nijmeegse muziekscene is welkom. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer:

‘Inside the track’

Dit keer nemen we je mee in de wereld van muziekproductie! Bij muziekproductie is een DAW (Digital Audio Workstation) onmisbaar. Een DAW is een computerprogramma waarmee je o.a. geluid kunt opnemen, bewerken en arrangeren. Schuum nodigt dit keer twee verschillende producers uit: Petra Randewijk (Herrie Produktie) en Thijs Jacobs (Draaikunde / Boomshakalak), beide gebruiken verschillende software voor hun producties.
Kies je voor de masterclass van Petra, dan duik je in de wereld van ProTools. Aan de hand van een recente mix, laat Petra zien hoe de losse sporen samen tot een mooi geheel komen, en welke technieken ze gebruikt bij de individuele sporen. Meer geïnteresseerd in hoe je een begin maakt in Ableton? Dan kies je voor de masterclass van Thijs! Hij laat je zien hoe je snel op gang komt en welke elementen daaraan bijdragen.

Tijdens deze bijeenkomst kies je voor één van de twee workshops. Keuzestress? Splits je act dan op!

Aanmeldformulier Masterclass Thijs Jacobs – Ableton:
https://forms.gle/QGerEwz4oCHLa6aM9 (max. 15 pers.)
Aanmeldformulier Masterclass Petra Randewijk – Pro Tools:
https://forms.gle/SU93oAzKrMtFXvq59

De toegang tot de bijeenkomst is gratis maar het is belangrijk dat je je vooraf aanmeldt. 1 aanmelding per persoon, en gelieve niet met meer dan 3 personen per act te komen. Inschrijven kan tot 10 mei 15.00