overig
Muzikantencafé | Online Promotie 3

Wo 16 mrt '22

Muzikantencafé | Online Promotie

Muzikantencafé is dé avond voor Nijmeegse artiesten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. De drie Nijmeegse Talentmakelaars bundelen ook deze editie hun krachten om jou te voorzien van de nodige informatie over een specifiek aspect van de muziekscene.

‘Muzikantencafé: ‘Online promotie’

Een noodzakelijk kwaad, de manier om in contact te blijven met je publiek of schaamteloze zelfpromotie? De meningen zijn verdeeld als het gaat over online promotie als artiest zijnde. Toch ontkom je er niet aan… Hoe kan je social media nou het beste inzetten en hoe ga je om met al die verschillende kanalen?

Ook deze editie zijn er drie experts uitgenodigd om vanuit drie muzikale richtingen jou op weg te helpen. Onze experts zijn dit keer: Ruud Bos ( Nest Festival / Subcultuur) , Romy van Hal (Artist management & Branding / Poppunt Gelderland) en Valérie Stephanie (Fastlife Agency). Ze beginnen met een paneldiscussie en daarna is er ruimte om vragen te stellen.

Het is fijn als je jezelf van te voren (gratis) aanmeldt, dat kan via de ticketink

‘Muzikantencafé: Online Promotie’ is een samenwerking tussen de Talentmakelaar Pop (Schuum), Talentmakelaar Hiphop (LOEV) en Talentmakelaar Elektronische Muziek.
Input voor een volgend muzikantencafé? Contact: lotte@doornroosje.nl