overig
Muzikantencafé | Show me the Money 2

Ma 27 jun '22

Muzikantencafé | Show me the Money

Muzikantencafé is de gezellige netwerkavond in Nijmegen waar je kennis kunt opdoen en in contact komt met andere (Nijmeegse) muzikanten. Maandelijks nodigt Schuum verschillende experts uit die je van alles kunnen vertellen over de muziekgerelateerde onderwerpen.

Ieder café behandelen we een ander thema, met dit keer: Show me the Money

Geld verdienen in de muziek, dat valt niet mee. Toch zijn er steeds meer alternatieve manieren om je muziek te financieren. Subsidie is inmiddels geen vies woord meer en crowdfunding bestaat ook al een tijdje. Maar wist je dat je bijvoorbeeld ook een beroep kan doen op je achterban, en geld kunt verdienen middels private financiering? Tijdens Muzikantencafé schuif je aan bij Moniek Klabbers (Cultuurscout bij Groeispurt fonds), Marjolein Marzacu (Voordekunst en Leve het Geven), Joost Klapmuts (Waltzburg) en Imke Loeffen (Poppunt Gelderland / Music Support Gelderland). Zij kunnen je vertellen over financieringsmogelijkheden van jouw muziek.

De formule van het muzikantencafé staat vast: laagdrempelig in contact komen met professionals om jouw act verder te helpen. Dit keer splitsen ze weer op in kleinere groepjes en kan er gericht vragen gesteld worden aan de gasten. In totaal neem je dus deel aan sessies van 3 x 20 minuten. Bereid je goed voor: wie wil je spreken en wat wil je vragen…

Ben je erbij? Meld je aan via de ticketlink

Inloop: 19:30 Start 20:00
Toegang: gratis, bar is pin-only
Input voor een volgend muzikantencafé? Contact: lotte@doornroosje.nl