concert
Online Concert Music Meeting | Ramón Valle & Reinier Baas 2

Za 30 mei '20

Online Concert Music Meeting | Ramón Valle & Reinier Baas

Geen live muziek in Park Brakkenstein, maar toch muzikaal het Pinksterweekend in met het International Music Meeting Festival! Ze pakken groots uit met een prachtig online concert door pianist Ramón Valle en gitarist Reinier Baas, op het oorspronkelijke openingstijdstip van het festival, zaterdag 30 mei 2020 om 15.00 uur.

Het concert is live opgenomen in Concertgebouw De Vereeniging, niet toevallig de plek waar Music Meeting 35 jaar geleden begon. Like dit event en geniet mee van dit unieke Music Meeting concert!

Met het concert op 30 mei wordt nieuw leven ingeblazen in de fameuze zaal van Concertgebouw De Vereeniging, die door de omstandigheden rond de uitbraak van Covid-19 helaas tijdelijk gesloten is.

Ook online deze maand gaat Music Meetup, de nieuwe podcast van International Music Meeting Festival! Al vanaf 22 mei te beluisteren op onze website www.musicmeeting.nl en ook te horen via Spotify, iTunes en vele andere streaming diensten.

In de eerste aflevering gaat journalist Leendert van der Valk in gesprek met pianist Ramón Valle, gitarist Reinier Baas en Maite Hontelé, artistiek leider van het festival. Dit leidt tot een boeiend gesprek én geïmproviseerde muziek.

Bekijk én beluister het allemaal op:
www.musicmeeting.nl