festival
Otis x Brebl | BreblJazzjam 2

Di 27 jul '21

Otis x Brebl | BreblJazzjam ft. Oene van Geel

Van lock down to get down, van tune out naar tune in! We hebben tijdens de lockdown niet alleen live muziek gemist, maar vooral ook de ontmoeting met elkaar. De hele maand juli kan je genieten van de mooiste optredens, maar natuurlijk wil je zelf ook weer aan de bak, daarom is er elke dinsdag als aftrap van de week de BreblJazzjam. Samen gewoon lekker muziek maken. Wij zorgen voor een backline en een startband en daarna is het de beurt aan jou. Je bent dus welkom om te spelen, te genieten of gewoon weer eens een ouderwets speciaal biertje van de tap te drinken.

Vanavond met:
Oene van Geel: viool
Maurice Rugebregt: gitaar
Marius Lamm: slagwerk
Wiro Mahieu: bas

Oene van Geel won o.a. de ‘Boy Edgar Prijs’. Speelt in talloze formaties over de wereld. Staat vooral bekend om zijn prachtige improvisaties. Onlangs kwam een nieuwe album uit ‘Electric Encounters’ met o.a. Yonga Sun, Martin Fondse en Philipp Ruttgers. www.oenevangeel.com

Otis x Brebl vindt plaats in een 1,5 meter zaalopstelling, testen voor toegang is dus niet nodig. Als je klachten hebt blijf je natuurlijk thuis, en die knuffel houd je van ons tegoed bij Otis Park 2022.

Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, VSB Fonds en Jazzstad Nijmegen.