festival
Otis x Brebl | Tuesday Jazz Jam 2

Di 6 jul '21

Otis x Brebl | BreblJazzjam ft. Martijn van Iterson

Van lock down to get down, van tune out naar tune in! We hebben tijdens de lockdown niet alleen live muziek gemist, maar vooral ook de ontmoeting met elkaar. De hele maand juli kan je genieten van de mooiste optredens, maar natuurlijk wil je zelf ook weer aan de bak, daarom is er elke dinsdag als aftrap van de week de BreblJazzjam. Samen gewoon lekker muziek maken. Wij zorgen voor een backline en een startband en daarna is het de beurt aan jou. Je bent dus welkom om te spelen, te genieten of gewoon weer eens een ouderwets speciaal biertje van de tap te drinken.

Vanavond met:
Martijn van Iterson: gitaar
Django Buiting: slagwerk
Wiro Mahieu: bas

Martijn van Iterson geniet ook internationaal grote faam. Zijn eerste inspiratie kwam van Peter Tiehuis en Wim Overgaauw. Als componist schreef hij zijn eigen werk in zijn ‘Songbook Volume 1’. Hij won vele prijzen als de Bird Award 2004 en enkele Edison Awards. Speelde met o.a. The Skymasters, Orchestra of the Concertgebouw en Metropool Orkest. Alsmede met Gary Novak, Jim Hall, Toots Thielemans, Mike Stern en vele anderen. www.martijnvaniterson.com

Otis x Brebl vindt plaats in een 1,5 meter zaalopstelling, testen voor toegang is dus niet nodig. Als je klachten hebt blijf je natuurlijk thuis, en die knuffel houd je van ons tegoed bij Otis Park 2022.

Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, VSB Fonds en Jazzstad Nijmegen.