festival
Otis x Brebl | Dragonfruit 2

Za 3 jul '21

Otis x Brebl | Dragonfruit

Born out of a love for sample-hiphop and neo-soul. Dat is de grondslag van de Rotterdamse R&B-band Dragonfruit. Dragonfruit is laid-back én dansbaar met een geluid dat voortbouwt op de bouncy drums van hiphop, de dromerige melodieën van R&B en de energie van dikke club-bangers. Met optredens in Paradiso, t’ Paard en verschillende Nederlandse festivals heeft de band zichzelf al snel in het vizier gespeeld en zijn ze klaar om je mee te nemen naar hun muzikale wereld. Laat je afvoeren naar een universum van organische synths en lo-fi samples terwijl je lichaam beweegt op hard-hitting beats en de betoverende stem van leadzangeres Danique van der Vlugt.

Danique van der Vlugt: vocals
Bryan Manuel: bas
Thijmen Molema: drums
Anton de Bruin: keys

Otis x Brebl vindt plaats in een 1,5 meter zaalopstelling, testen voor toegang is dus niet nodig. Als je klachten hebt blijf je natuurlijk thuis, en die knuffel houd je van ons tegoed bij Otis Park 2022.

Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, VSB Fonds en Jazzstad Nijmegen.