festival
Otis x Brebl | Jazz Republic Sessions ft. Anton Goudsmit 1

Wo 21 jul '21

Otis x Brebl | Jazz Republic Sessions ft. Anton Goudsmit

Tijdens de Jazz Republic Sessions bij Otis Park verwelkomt de Nijmeegse gitarist Richie Reichgelt dagelijks bijzondere gasten om het podium mee te delen. Richie Reichgelt is door de jaren heen geïnspireerd geraakt door zijn ervaringen met verschillende stijlen uit verschillende projecten en culturen. Speciaal voor Otis x Brebl komt Reichgelt elke woensdag met een wisselend programma van stijlen en met zowel gerenommeerd als nieuw talent tijdens zijn Jazz Republic Sessions. Op woensdagavond 21 juli verwelkomt hij de Amsterdamse gitarist en componist Anton Goudsmit!

Anton Goudsmit is een wervelwind van creativiteit, in staat om het publiek te boeien met zijn onweerstaanbare groove en unieke muzikale persoonlijkheid. Zijn inventiviteit en vrolijkheid maken Anton tot een veelgevraagd artiest; elk concert is een spannende rit voor het publiek, zijn collega’s en hemzelf!

Woensdag 7 juli: Jazz Republic Sessions ft. Philip Lassiter
Woensdag 14 juli: Jazz Republic Sessions ft. Tineke Postma
Woensdag 21 juli: Jazz Republic Sessions ft. Anton Goudsmit en
Woensdag 28 juli: Jazz Republic Sessions ft. Peter Beets

Otis x Brebl vindt plaats in een 1,5 meter zaalopstelling, testen voor toegang is dus niet nodig. Als je klachten hebt blijf je natuurlijk thuis, en die knuffel houd je van ons tegoed bij Otis Park 2022.

Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, VSB Fonds en Jazzstad Nijmegen.