festival
Otis x Brebl | Martí Mitjavila Trio 2

Zo 4 jul '21

Otis x Brebl | Martí Mitjavila Trio

Om deze muziek levend en aanwezig te houden in de oren en zielen van het volk, is het Martí Mitjavila Trio een band van jonge muzikanten uit Amsterdam die hun passie voor afro-Amerikaanse muziek deelt, met behoud van het meer karakteristieke aspect: vooruitgaan, het geluid van zijn generatie uitdrukken.

Het karakteristieke geluid van het Trio wordt gevormd door het zachte en stemachtige geluid van de klarinet en basklarinet vermengd met de aardse tonen van de contrabas en drums. De muziek bestaat uit arrangementen die speciaal zijn afgestemd op deze niet zo gemeenschappelijke setting en originele muziek gecomponeerd door Martí op basis van zijn levenservaringen.

Het Martí Mitjavila Trio trad op tijdens het Jazz Festival Boca Nord in Barcelona, het Grachtenfestival in Amsterdam, was finalist van de niet-voltooide Leiden Jazz Award (Covid-19) en won de eerste prijs van het Prinses Christina Jazz Concours 2019, waarmee ze een plek krijgen op het North Sea Jazz Festival 2022.

Martí Mitjavila (Clarinet)
Daniel Nagel (Bass)
Tim Hennekes (Drums)

Website

Otis x Brebl vindt plaats in een 1,5 meter zaalopstelling, testen voor toegang is dus niet nodig. Als je klachten hebt blijf je natuurlijk thuis, en die knuffel houd je van ons tegoed bij Otis Park 2022.

Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, VSB Fonds en Jazzstad Nijmegen.