festival
Otis x Brebl | Noa Lauryn

Za 10 jul '21

Otis x Brebl | Noa Lauryn

Onmiskenbare groove en sterke vocalen vormen de essentie van Noa Lauryn’s muziek. In combinatie met stapels harmonieën en warme keys ontstaat een unieke future soul sound. Het resultaat reikt van zwoele RnB tot catchy funk met een feel good vibe en een attitude.

Geboren en getogen in Amsterdam groeide Noa op als muzikantendochter. Soul en jazz werden er thuis met de paplepel ingegoten. Autoritjes ontbrak het nooit aan de muziek van D’Angelo, Earth, Wind & Fire en Marvin Gaye. Ze ging mee naar gigs van haar vader en leerde zingen van haar moeder. Onvermijdelijk zou Noa ook haar weg naar het podium vinden.

In 2019 stelde ze haar band samen, bestaande uit Pat Stewart (bas), Nello Biasini (drums), Simone Cesarini (gitaar) en Boudewijn Pleij (toetsen). Dat jaar traden ze onder andere op in Cinetol, Jazzcafé Dizzy, Stathe en op Red Light Jazz Festival. In 2020 kwam haar debuut EP, Colin Street, uit samen met een videoclip voor single No Hurries. Beide genoten lovende kritiek van 3voor12, NPO 2 en Dansende Beren.

Op dit moment werkt ze aan haar eerste album, verwacht in het voorjaar van 2022. Op dit album zal een sterke combinatie van old school soul, jazz en hiphop en new school RnB naar voren komen. Ook komen er samenwerkingen aan met o.a. Benjamin Fro, Maddy Moreah, Greyheads, .multibeat en Liquid Spirits.

Noa Lauryn – zang
Pat Stewart – bas en MPC
Nello Biasini – drums
Simone Cesarini – gitaar

Website

Otis x Brebl vindt plaats in een 1,5 meter zaalopstelling, testen voor toegang is dus niet nodig. Als je klachten hebt blijf je natuurlijk thuis, en die knuffel houd je van ons tegoed bij Otis Park 2022.

Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, VSB Fonds en Jazzstad Nijmegen.