festival
Otis x Brebl | Thirza Athalja Quintet 2

Do 29 jul '21

Otis x Brebl | Thirza Athalja Quintet

Thirza Athalja, opkomend artiest uit Utrecht, neemt je mee met haar warme stem en speelse persoonlijkheid in een wereld van soul, moderne jazz, pop en wereldmuziek, waar muziek en verhaal elkaar versterken. In haar songs zoekt ze naar diepgang in het dagelijks leven en werpt hier een frisse blik op:

β€œDe rijke kleuren in de harmonie en plotselinge wendingen vertalen voor mij de contrasten van het leven, waarbij groove zorgt voor speelsheid en de muziek toegankelijk maakt om naar te luisteren.”

Momenteel is Thirza Athalja bezig met het opnemen van haar debuutalbum. Deze zal rond de zomer van 2021 uitkomen.

Hanna Marieke – toetsen
Prashant Samlal – gitaar
Thijs van Zutphen – bas
Jens Wierckx – drums
Thirza Athalje – vocals

Website

Otis x Brebl vindt plaats in een 1,5 meter zaalopstelling, testen voor toegang is dus niet nodig. Als je klachten hebt blijf je natuurlijk thuis, en die knuffel houd je van ons tegoed bij Otis Park 2022.

Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, VSB Fonds en Jazzstad Nijmegen.