festival
Otis x Brebl | Wicked Jazz Sounds 2

Za 31 jul '21

Otis x Brebl | Wicked Jazz Sounds

Sinds 2002 is Wicked Jazz Sounds stap voor stap uitgegroeid van een feestorganisatie tot een muzikaal platform. Ze kijken naar muziek in de breedste manier mogelijk. Ze zien jazz als een genre waar veel andere muziek vandaan kwam. Daarom beschouwen ze funk, soul, hiphop, disco, drum&bass, latin en zelfs house ook als hun muzikale basis. Ze halen hun inspiratie uit de nieuwste dansvloerkillers en muziek van de oude helden. Het familiegevoel is dat mensen die van Wicked Jazz Sounds houden niet in één subcultuur geplaatst kunnen worden. Als je je houding achter je laat en danst met een glimlach, dan behoor je tot de Wicked Jazz Sounds familie.

Wicked Jazz Sounds is de jaarlijkse afsluiter van Otis Park en kan dan ook bij Otis x Brebl niet missen, sterker nog de enige geschikte afsluiter zijn.

DJ: Phil Horneman
Jackie Lou: Vocals
Jeff Hollie: Sax
Lorijn von Piekartz: Guitar
Thomas Hanenberg: Keys

Website

Otis x Brebl vindt plaats in een 1,5 meter zaalopstelling, testen voor toegang is dus niet nodig. Als je klachten hebt blijf je natuurlijk thuis, en die knuffel houd je van ons tegoed bij Otis Park 2022.

Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, VSB Fonds en Jazzstad Nijmegen.