concert
Platvloers 2

Wo 15 jul '20

Platvloers

Hier komt de Funk, check het aroma! Vrij vertaald heeft dat woord ‘Funk’ alles met geur te maken. Walmen, odeurs, zinnenprikkelende aroma’s, aangename doch schurende geuren. Omdat zij zichzelf zijn en in het hier en nu zetten zij muziek maar ook taal naar hun hand, en zo belanden ze in het tijdperk van Stinkie. Opdat mensen zullen weten wat de naam is wanneer zij de dag bezingen!

Platvloers is een funk/hip-hop-band uit de omgeving van Nijmegen die funky tracks met rap combineren, en dat alles in het Nederlands. De muzikale formule richt zich op het overbrengen van een positieve energie, dansbaarheid en een feestelijke sfeer. De band bestaat uit 4 ervaren muzikanten die met erg veel plezier hun instrumenten bespelen. De muzikale invloeden zijn uiteenlopende maar noemenswaardige acts als Parliament, Prince, Stevie Wonder, A Tribe Called Quest, The Roots en Relax.

DJ St Even zal de avond omlijsten met fijne plaatjes.

Bij de concerten in juli delen Brebl en de artiesten de inkomsten, daarom is het kaartje iets duurder dan je gewend bent. We zitten beide in zwaar weer. Live muziek kan niet zonder artiesten, en artiesten kunnen niet zonder een podium.