concert
PM Warson 2

Di 16 nov '21

Verplaatst | PM Warson

De show van PM Warson op 16 november is verplaatst naar 10 mei 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers worden per mail op de hoogte gebracht.

PM Warson is een jonge veelbelovende soulzanger uit Londen. Met zijn groovy, retro sound, zwoele gitaarlijnen en zelfs een orgel brengt PM Warson je regelrecht terug naar de jaren ’50 en ‘60.

Zijn debuutalbum ‘True Story’ is recent verschenen op het label GO! Entertainment, waar ook o.a. Mamas Gun en Young Gun Silver Fox getekend zijn. Hoewel de plaat natuurlijk gloednieuw is, klinken de songs alsof ze zestig jaar geleden in een donkere, broeierige jazzclub gedraaid werden. Op het album is duidelijk te horen dat de Brit zijn klassiekers kent en inspiratie put uit grootheden als bijvoorbeeld Ray Charles, Booker T. en Amy Winehouse.

PM Warson, normaal gesproken een one-man soul machine, komt voor deze gelegenheid met een voltallige band naar Merleyn; een show die je als soulliefhebber absoluut niet mag missen. Een aanrader voor fans van the James Hunter Six, Nick Waterhouse, St. Paul and the Broken Bones en Robert Finlay.