concert
Power to the Pipo + Baobab 1

Do 30 sep '21

Power to the Pipo

Een nieuwe datum voor de Power to the Pipo shows die op 23 december niet konden plaatsvinden is gevonden. De show is nu gepland op 30 september 2021 in Merleyn. Tickets blijven geldig en kaarthouders ontvangen een mailtje. Hang in there!

Meneer Otis is bekend van zijn festivals: Otis Park (vierdaagse feesten) en Baby Otis. Deze avond presenteert Otis een bijzondere avond die in het teken staat van de rauwe jazz-funk band ‘Power to the Pipo’. De band heeft zo’n zes keer op rij bij Otis Park als afsluiter gestaan. Vandaar sloten zij de handen ineen om samen een massive party te organiseren.

Deze avond brengt Power to the Pipo haar EP ‘Spetters’ uit. De eerste single van deze EP, ‘Pufferfish’, werd goed ontvangen. Zo werd de single gereleased door Jazzism en gedraaid op NPO Soul en Jazz. Hun meest recente single ‘Catwoman’ werd gereleased door The Daily Indie en eveneens gedraaid op NPO Soul en Jazz. De jazz-funk band Power to the Pipo is in de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot een populaire live act. Niet alleen deed de band in de afgelopen drie jaar meer dan honderd optredens, maar werden ze hierbij meermaals vergezeld door muzikale helden, zoals Anton Goudsmit, Candy en Hans Dulfer en Eric Vloeimans.