concert
Salvador Sobral 2

Ma 30 nov '20

Wordt verplaatst | Salvador Sobral

De show van Salvador Sobral is in verband met de situatie rond het COVID-19 virus verplaatst van zaterdag 28 maart naar maandag 30 november 2020, ook deze datum zal verplaatst worden. Op dit moment wordt gekeken naar een nieuwe datum. Zodra deze duidelijk is informeert Doornroosje alle kaartkopers. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum..

De Portugese Songfestival 2017 winnaar Salvador Sobral komt naar Nijmegen. Met de hoogste finalescore ooit greep de uit Lissabon afkomstige Salvador Sobral de spotlight op het Eurovisie Songfestival 2017 met zijn inzending Amar Pelos Dois. Nu komt de Portugese singer-songwriter voor het eerst naar Nederland met zijn soulvolle, door jazz beïnvloede songs.

Zijn langverwachte tweede album ‘Paris, Lisboa’ is geïnspireerd op twee steden die het opnameproces hebben beïnvloed. Tevens is het een ode aan de filmklassieker ‘Paris, Texas’ (1984) van Wim Wenders. De songs zijn niet alleen in het Portugees, maar wisselen af met Spaanse, Engelse en Franse teksten. Live wordt Sobral ondersteund door een drietal Portugese topmuzikanten, waaronder de geprezen jazzpianist Júlio Resende.

Dit concert vindt plaats in Stadsschouwburg Nijmegen.