overig
Schakelcafé april | Netwerkborrel voor makers 025 1

Do 22 apr '21

Schakelcafé april | Netwerkborrel voor makers 025

Het Schakelcafé is een maandelijkse netwerkborrel voor (jonge) makers om elkaar te inspireren, te ontmoeten, te voeden én bij te kletsen! Met gasten om het hemd van het lijf te vragen.

“Leuk om up to date te zijn met waar iedereen mee bezig is”
“Dit was zo fantastisch!”
“Ik heb allemaal nieuwe samenwerkingspartners gevonden”

De gevolgen van corona zijn voor veel makers groot. Projecten kunnen niet doorgaan, bij velen is er een grote terugloop van inkomsten en een gebrek aan contact met (werk van) andere makers. In januari ging Schakel025 in gesprek met verschillende makers en hieruit kwam met name naar voren dat het gebrek aan natuurlijke netwerkmomenten een groot gemis is. Makers hebben contact met andere makers nodig: om je netwerk uit te breiden, ter inspiratie, ter bevordering van samenwerkingen en natuurlijk vanwege het sociale aspect.

Daarom organiseren ze in 2021 maandelijks een (digitaal) Schakelcafé. Iedere laatste donderdag van de maand is het mogelijk om elkaar te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan en je te laten inspireren door een aantal makers die in de spotlights worden gezet.

Te gast:
Te gast tijdens deze editie: Patricia van Deutekom danser bij Jens van Daele | Burning Bridges, Floor Adams (maker van de met een Gouden Hert bekroonde animatiefilm Mind My Mind) en Tom Kortbeek van KunstLab.

Praktische informatie:
Datum & tijd: 22 april 15:30-17:00u
Locatie: zo lang ze nog niet live kunnen is het Schakelcafé digitaal in het online cafe van Gathertown.
Kosten: deelname aan het Schakelcafé is gratis, aanmelden kan via de ticket-link.