overig
Schuum | Muzikantencafé: de studio in! 2

Di 15 dec '20

Schuum | Muzikantencafé: de studio in!

Muzikantencafé is dé dinsdagavond voor Nijmeegse muzikanten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigt Schuum een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Iedereen die zich verbonden voelt met de Nijmeegse muziekscene is welkom. Elke editie staat in het teken van een ander thema, deze keer: De studio in!

Ben je het duimen draaien thuis zat? Focus je op het laten maken van goede opnames! Want doe je dat zelf of ga je langs bij een professionele studio? Schuum slaat voor deze editie de handen ineen met David Tonnaer en Robert Nauta van studio NautaMix op het terrein van Hubert. Want hoe bereid je bijvoorbeeld een studiosessie voor? Wat is de visie achter je opnames? En wat zijn de voor- en nadelen van het thuis of in de studio opnemen? Tijdens deze bijeenkomst zullen de heren van Nautamix een hoop vertellen en is er ruimte om vragen te stellen.

De toegang tot de bijeenkomst is gratis maar het is belangrijk dat je je vooraf aanmeldt. 1 aanmelding per persoon, en gelieve niet met meer dan 2 personen per act te komen. Inschrijven kan tot 15 december 16.00.