jamsessie
Sweet AnaRchy Session & workshop Inga Rothammel

Wo 22 mrt '23

Sweet AnaRchy Session & workshop Inga Rothammel

We gaan jammen, vrij improviseren en de regels van de pop en jazz los laten. Gewoon in het moment op elkaar reageren.

Luisteren naar elkaar. Reageren. Verrassend combineren. Klimmend naar hoge hoogtes om daarna diepe laagtes te bereiken. Van dikke harmonieën naar plotselinge solo’s waaien. Een wervelwind die weer gaat liggen. Kabbelend naar golven in de luwte….

Voorafgaand de sessie is er een workshop. De sessie is gratis toegankelijk, voor de workshop vragen we een bijdrage van €10,-. Deze maand verzorgt Inga Rothammel de workshop

Inga studeerde Jazz/Pop saxofoon aan het ArtEZ Conservatorium. Ze kreeg les van Frans Vermeerssen, Miguel Boelens en Frank Gratkowski. Tijdens haar studie volgde ze workshops bij Chris Cheek, Banda Magda, Thorsten Skringer, Benjamin Herman, Omer Klein Trio, LOHAI en Bill Laurence. Haar geluid en haar eigen krachtige manier van saxofoon spelen raakt het publiek en maakt het bijzonder om naar haar te luisteren. Ze speelt met volle energie, expressief en experimenteert met natuurgeluiden en elektronische effecten. Ze speelt sopraan-, alt- en baritonsaxofoon.

Ze speelde op North Sea Jazz, Music Meeting, Make it Jazz, Let op! Festival,Mañana Mañana en Madnesfestival. “Muziek biedt voor mij een ruimte waar ik veel verschillende emoties, gedachten en facetten van mezelf kan uiten. Alles kan, en ik kan het de wereld in laten stromen. Muziek laat me in de diepste diepten duiken, naar de grootste hoogten stijgen en alle kanten van mezelf laten zien: aarzelend, verliefd, verdrietig, woedend, energiek en kwetsbaar. Als ik muziek maak, danst mijn hart en voel ik me licht en bevrijd.”

Sluit aan als je wil, het podium is vrij voor iedereen: voor alle instrumenten en stemmen. Wil je je aanmelden voor de workshop: Stuur dan een mailtje. 🙂

19:00 – 19:30 uur: inloop/opbouw
19:30 – 21:00 uur: workshop door Inga Rothammel (€10)
21:00 uur: free impro sessie (gratis)

Je kunt betalen aan de bar.