concert
Tank and The Bangas 2

Wo 26 aug '20

Geannuleerd | Tank and The Bangas

De show van Tank and the Bangas ging op 27 maart 2020 helaas niet door in verband met de aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM rond het COVID-19 virus. De show is verplaatst naar woensdag 26 augustus, maar helaas is deze datum ook geannuleerd in verband met opvolgende maatregelen. Er komt geen vervangende datum voor deze show. Gekochte kaarten worden daarom automatisch door ons gerestitueerd. Kaartkopers worden per mail op de hoogte gebracht.

Tank and the Bangas heeft een CV waar veel andere artiesten jaloers op kunnen zijn. De jazzy hiphop-soul-funk-gospelgroep won met een fantastisch filmpje vorig jaar het NPR Music Tiny Desk Contest, een wedstrijd van de legendarische gelijknamige sessie-reeks van de Amerikaanse Publieke omroep. Daarna speelden Tarriona ‘Tank’ Ball en de haren festivals als Lowlands en Pukkelpop plat.

Onder aanvoering van zangeres en slam-poet Tank -met haar scherpe raps en gedichten- durven the Bangas te experimenteren en buiten de lijntjes te kleuren. Met onweerstaanbare grooves, een verfrissende onvoorspelbaarheid en een flinke dosis positieve energie: vol charisma en vermaak. De uit New Orleans afkomstige groep schakelt moeiteloos tussen poëzie, rap en zang maar ook stijlen als soul, funk, gospel, rhytm ’n blues en hiphop.

Absolute aanrader voor liefhebbers van Erykah Badu, Jamila Woods, Jill Scott, Vulfpeck, Noname, Anderson Paak, Lizzo.