concert
The New Conrad Miller Trio 1

Zo 5 sep '21

The New Conrad Miller Trio

The New Conrad Miller Trio is een jazztrio dat in de pers steevast wordt aangeduid als één van de beste en avontuurlijkste trio’s van Nederland. Met Coen Molenaar (piano), David de Marez Oyens (contrabas) & Enrique Firpi (drums). De titel van hun nieuwste album Con Album verwijst naar een compositie van Dizzy Gillespie uit 1954 op zijn LP ‘Afro’. Deze LP belichaamt het begin van de Latin Jazz, waar uitdagende harmonieën worden vermengd met Zuid-Amerikaanse ritmes.

De belangrijkste reden om dit nieuwe album de naam ‘Con Alma’ (‘Met Ziel’) mee te geven is hun jarenlange vriendschap, een herkenbaar kenmerk van het trio. The New Conrad Miller voelen elkaar muzikaal feilloos aan en zijn hoorbaar vrienden in ‘Music & Soul’. Het publiek mag een mix verwachten van Latin, Jazz, Neo Soul, Fusion, Funk en een intense band met krachtige muziek in al zijn opvattingen.

Entree en meer informatie
The New Conrad Miller Trio treedt op om 14.00, 15.00 en 16.00 uur in het Sanhedrin. Kosten hiervoor zijn entree voor het museum + € 9,00 wat ten goede komt aan Stichting Heart for Arts die in de regio muziektheaterprojecten verzorgt.