festival
Valkhof Festival x Doornroosje // Jungle by Night 2

Di 21 jul '20

Valkhof Festival x Doornroosje // Jungle by Night

Jaarlijks rolt het Valkhof Festival tijdens de Vierdaagsefeesten de rode loper uit voor de headliners van de toekomst en vooruitstrevende acts uit verschillende stromingen. In 2020 kan dat niet in het idyllische Valkhofpark, maar die missie blijft fier overeind. Daarom slaan Valkhof Festival en Doornroosje van 18 tot en met 24 juli de handen ineen met zeven dagen spannende muziek uit allerlei genres.

Het negenkoppige collectief Jungle by Night uit Amsterdam warmt al meer dan 10 jaar menig dansvloer en festivaltent op tot het absolute kookpunt. Hun muziek kent invloeden van krautrock, afrobeat, dance, jazz en uitstapjes naar andere stromingen uit alle mogelijk denkbare windrichtingen worden ook moeiteloos gemaakt. Het resultaat is een eclectische en zeer dansbare live-act van wereldformaat die barst van de energie. Na vijf albums en shows in bijna dertig landen keert de groep nogmaals terug naar Doornroosje waar ze het onmogelijke van je gaan vragen: op je stoel blijven zitten. Want voor iedereen die Jungle by Night ooit live heeft gezien is duidelijk dat stilzitten op de muziek van deze blaas- en percussieorkaan niet gemakkelijk is.

Tickets voor dit event zijn beperkt tot 100 bezoekers, er zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alles over onze corona maatregelen vind je op de pagina van Doornroosje.

Tijdvak 1:
19:15 deuren open
20:00 aanvang show

Tijdvak 2:
21:45 deuren open
22:30 aanvang show