nieuws
Pufferfish, de nieuwe funky clip van Power To The Pipo! 2

Za 18 mei '24

De nieuwe clip van Power To The Pipo: Pufferfish, the most funkiest fish!

Deze funkbazen namen dit jaar in Wisseloord een gloednieuwe EP op, waarvan Pufferfish de eerste single is.

In Nijmegen behoeft deze band geen introductie meer, maar voor de zekerheid; Power to the Pipo’s formule bestaat uit een aanstekelijke cocktail van harde grooves en explosieve solo’s. Rauw, energiek, eigenwijs en altijd feest. In de lente van 2018 presenteerde de band in een stampvolle Melkweg hun debuutalbum ‘Leipe Shit’. Power to the Pipo groeide in de afgelopen drie jaar ook uit tot een populaire live act met meer dan 80+ optredens in het ganse land. Daarbij werden ze hier en daar vergezeld door muzikale helden als Candy Dulfer, Hans Dulfer, Anton Goudsmit, Berenice van Leer en Thijs Schrijnemakers. Power to the Pipo stond naast Otis Park in Nijmegen onder meer op: Dulfer 78 (Melkweg), Jazz in Duketown (Den Bosch), Jazz in de Gracht (Den Haag), Fields of Joy (Oldenzaal).