nieuws
Bo van de Graaf - CYCLE 2

Za 25 mei '24

Bo van de Graaf - CYCLE

Bo van de Graaf werd door Podium JIN Nijmegen uitgenodigd om in september een carte blanche concert te Spelen voor een beperkt publiek. Met enkele van zijn favoriete improvisatoren die ook al eens meededen tijdens eerdere I Compani producties werd met een korte voorbereiding het podium betreden.

Met als inspiratiebron het album ‘Circle’ (1971) van Braxton, Corea, Holland en Altschul, volgde en avond van creativiteit, spirituele energie, lol en alles wat een concert een unieke gebeurtenis maakt.

Nu dus een keer geen mediterrane of Italiaanse filmmuziek maar hedendaagse Jazz! Energieke improvisaties met hoge urgentie uitgevoerd, afgewisseld met subtiele passages, Tango Nuevo klanken en tevens is Bo van de Graaf, sinds lange tijd weer op altsax te horen.

Artiest: Bo van de Graaf
Titel: CYCLE JIN BREBL Concert
Label: ICDISC.NL
Te bestellen via website: www.icompani.nl

Bo van de Graaf sopranino-sopraan- alt- tenorsax
Michel Mulder bandoneon synthesizer
Christoph Mac-Carty piano synthesizer, zang
Dion Nijland contrabas & basgitaar
André Groen drums vibrafoon