nieuws
Otis x Brebl, van Lock Down naar Get Down! 1

Ma 15 apr '24

Otis x Brebl, van Lockdown naar Get Down!

Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl in Nijmegen als Coronaproof alternatief voor Otis Park. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival (17-23 july), maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul.

Concerten

Tijdens Otis x Brebl presenteren ze de lekkerste jazz, funk en soul van de meest frisse makers die in Nederland actief zijn. Claudio Jr de Rosa Quartet, Jessica de Boer Septet, Dragonfruit, Martí Mitjavila Trio, Ochsen, Kruidkoek, Noa Lauryn, Yiannis Karygiannis Trio, Ezthetic, Redbourg Group, Three Little Clouds, Meika, In Trio, Power to the Pipo, WAKKI, Gideon Tazelaar Trio, Thirza Athalja Quintet, Like Minds en hoe kunnen we anders afsluiten dan met Wicked Jazz Sounds

Jazz Republic Sessions

Tijdens de Jazz Republic Sessions bij Otis Park verwelkomt de Nijmeegse gitarist Richie Reichgelt dagelijks bijzondere gasten om het podium mee te delen. Richie Reichgelt is door de jaren heen geïnspireerd geraakt door zijn ervaringen met verschillende stijlen uit verschillende projecten en culturen. Speciaal voor Otis x Brebl komt Richie elke woensdag met een wisselend programma van stijlen en zowel gerenommeerd als vers talent tijdens zijn Jazz Republic Sessions ft Philip Lassiter, Tineke Postma, Anton Goudsmit en Peter Beets.

BreblJazzJam

We hebben tijdens de lock down niet alleen live muziek gemist maar vooral ook de ontmoeting met elkaar. De hele maand juli kan je genieten van de mooiste optredens, maar natuurlijk wil je zelf ook weer aan de bak, daarom is er elke dinsdag als aftrap van de week de BreblJazzjam. Samen gewoon lekker muziek maken. Brebl zorgt voor een backline en een startband, daarna is het de beurt aan jou. Je bent dus welkom om te spelen, te genieten of gewoon weer eens een ouderwets biertje van de tap te drinken.

Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, Fonds21, Jazzstad Nijmegen, Brebl en Meneer Otis.

Voor meer info ga je maar Meneer Otis